Bu haber kez okundu.

Belediye Kent Merkezindeki Yolları Asfaltla Örüyor
banner229

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı ekipler asfalt çalışmalarında hız kesmiyor.

Yol yatırımlarıyla kentin çehresini değiştiren Siirt Belediyesi, yol yapımlarına devam ediyor. Yürütülen yol çalışmaların da eski hastane caddesi, Cengiz Topel caddesi, Gaffar Okkan Caddesi, Hz. Fakirullah (Yeni Devlet Hastanesi) Caddesi tamamlanırken Kooperatif mahallesinde ise çalışmalar sürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kent genelinde bazı bölgelerde alt yapı çalışmaları ve zamanla hasar görmüş yolların Fen işleri Müdürlüğü tarafından tespit edilerek öncelik sırasına göre çalışmaların başlatıldığı, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kentin yollarına asfalt serildiği belirtildi.

Asfalt çalışmaları ile ilgili kısa bir açıklama yapan Siirt Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Bahçelievler Mahallesinde başlayan ve bitirilen asfalt çalışmasının ardından ekiplerimiz Yeni Devlet Hastanesi Mevkiinde çalışmalara başladı. Arkadaşlarımız buradaki çalışmayı kısa sürede tamamlayıp öncelikle acil ihtiyaç duyulan bölgelerde belirlenen program çerçevesinde devam edecekler” dedi.

Asfalt sezonunu en verimli şekilde geçirmeyi amaçladıklarını kaydeden Taşkın, “İhtiyaç duyulan her mahalle, cadde ve ara arterde çalışmalarımız devam edecek. Bunun yanı sıra yine talepler ve çalışma programı doğrultusunda kaldırım, bordür gibi çalışmalarımız da devam ediyor.

Bu bağlamda çalışmalarımız esnasında bizlere destek veren Siirtli hemşerilerime bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.