Bu haber kez okundu.

Belediye Kadın Yaşam Merkezi Kuruyor
banner229

17 dönüm arazi üzerine kurulacak, kadınların sportif ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği tesislerin yer alacağı Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi’nin projesi tamamlanarak yer teslimi yapıldı.

Siirt Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad TAŞKIN, kadınların sosyal yaşamın en önemli unsurlarından olduğunu, kadının mutlu, huzurlu ve sağlıklı olmasının toplumunun huzurlu olması anlamına geldiğini söyledi.

Afetevler Mahallesi Kurtalan Caddesi üzerinde bulunan eski otogar arazisinde yapılacak olan Kadın Yaşam Merkezi’nde kadınların sosyo-ekonomik gelişimlerini sağlayarak, toplumsal yaşama katılımlarının arttırılması amaçlanıyor.

Kadın Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek takı tasarım, hediyelik eşya magnet vs. eğitim kurslarıyla boş zamanlarını değerlendirip yeni hobiler edinecek kadınlar, okuma – yazma, beden dili, diksiyon, motivasyon, Kur’an-ı Kerim, aile içi iletişim gibi kurslar ve çeşitli seminerler ile kendilerini geliştirebilmeleri için yeni fırsatlara kavuşmuş olacak.

Yer teslimi yapılan ve 5 bin metrekarelik Kadın Yaşam Merkezin inşaatına başladıklarını belirten Ceyhun Dilşad TAŞKIN, “Tüm Siirtlilerin spor, yaşam ve sosyal alanlarda güzel imkânlarla buluşacağı Kadın Yaşam Merkezinde ailelerimize ve çocuklarımıza eğitim ve spor anlamında destek verecek bir merkez olarak hizmet verecek.”

Kapalı havuz, hamam, buhar odası, sauna, masaj odaları, sinema salonu, sergi salonu, kreş, ve spor salonları bulunacağını da bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

Belediyemiz çalışıyor, hayırlı olsun memleketimize.