Bu haber kez okundu.

Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay’ın Kurban Bayramı Mesajı
banner229

Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

Akınay yayınladığı mesajında; "İslam toplumlarında ve ülkemizde yaşanan tüm sıkıntıların sona ermesi temennisiyle, başta kıymetli üyelerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.
Kurban Bayramı’nın cömertlik, dayanışma ve yoksulların sevindirilmesi anlamına geldiğini belirten Akınay, "Ülkemiz farklılıkları zenginlik kabul eden, barış, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik gibi değerlerle yoğrulmuş köklü bir medeniyetin temsilcisidir.

Ülkemizde yaşayan her insanımız, eşit hak ve menfaatlere sahip vatandaşlar olarak, ülkemizin sadece geçmişine değil, geleceğine de ortaktır.

Bu yüzden ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunları görmeli ve geleceğimiz için, ülkemiz için tıpkı bayramlarda olduğu gibi bir ve beraber, her daim yan yana olmalıyız. Hamasetten kaçıp, ülkemizi ileriye götürmek için var gücümüzle çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.

Akınay, Bu duygu ve düşüncelerle, başta kıymetli üyelerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.