Bu haber kez okundu.

Belediye-İş Sendikası Başkanı Halit Akınay'dan Yeni Yıl Mesajı
banner229

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, "2019 yılının aziz milletimiz ve bütün insanlık için hayırlı olmasını diliyorum.

Yeni yılda da kadro alamayan emekçilerimiz için mücadelemiz devam edecek" dedi.

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akınay mesajında, "Her yeni başlangıç gibi 2019 yılında dünyada ve ülkemizde siyasi, sosyal, ekonomik belirsizliklerin meydana getirdiği risklerin ortadan kalkmasını, her alanda iyileşmelerin artarak devam etmesini diliyorum. İnşallah 2019 yılı 'tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet' hedefimizden bizi uzaklaştırmak isteyen terör şebekelerinin tükendiği ve tamamen ortadan yok olduğu bir yıl olacaktır.

Genç ve üretken nüfusu, güçlü ordusu, gerçekleştirdiği yatırımlarla tüm dünyanın dikkatini çeken ve dış güçleri rahatsız eden ülkemiz artık gündemi belirlenen değil, gündem belirleyen bir ülke haline gelmiştir. Kendi göbeğini kendi kesen ülkemiz, 2023 hedeflerine de emin adımlarla ilerlemektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli üyelerimiz olmak üzere tüm Siirtli vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmelerini diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.