Bu haber kez okundu.

Belediye Her Ay 600 Vatandaşa Alışveriş Kartı Veriyor
banner229

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü her ay 600 vatandaşa içinde 100 TL olan alışveriş kartı dağıtıyor.

İhtiyaç sahiplerine en kolay yoldan ulaştırılması hedeflenen elektronik alışveriş kartları ile yardıma muhtaç aileler, gereksinim duydukları ürünleri hem seçerek hem de isteyerek temin edebiliyorlar. Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, gelir durumuna bakılarak yardım yapılması uygun görülen tespiti edilmiş yaklaşık ailelere elektronik Sosyal Yardım Kartı dağıtımı yapıyor.

Böylece nakit para yardımı yüklenmiş olan sosyal yardım kartı alan ihtiyaç sahibi ve yoksul vatandaşlar, belediye ile anlaşmalı, destek kart pos cihazının bulunduğu alışveriş merkezlerinde kartlarını kullanabilecek, tekel maddeleri dışında her türlü ihtiyacını kart sayesinde karşılayabilecekler.

Yardım kartını alan yardıma muhtaç aileler, sadece gıda yardımı ile sınırlı kalmayıp, giyim, temizlik ürünleri konusundaki ihtiyaçlarını giderebilecekler. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Sosyal Yardım Kart dağıtımlarının devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Devletimiz, belediyemiz, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan yardım alan ve her türlü olanaktan yararlanan vatandaşlara şunu sormak istiyorum. Yapılan bu kadar hizmetin, bu kadar yardımın karşılığında devletinize ve ülkenize bağlılığınız ve sevginiz ne ölçüdedir, çok merak ediyorum.

Avatar
Cesim kezer 5 yıl önce

Hanzade rumuzlu kişi siirt halkı devletinede milletinede bağlıdır sanamı kaldı siirt halkının ülkeye sevgisini ölçmek bu halkın her türlü olanaktan yararlandığı palavrasını sen önce bir geç senin gibi önyargılı zihniyetler başka illere ne hizmetler yapılıyor onu görmez kalkar siirt halkının ülke sevgisini merak eder hadi oradan senden öğrenecek değiliz en büyük vatansever biziz o kadar

Avatar
Sibel 5 yıl önce

Ben siirt'te oturuyorum kaç kere geldim bana vermediniz o kadar ihtiyacımda vardı hep kendiniz gibi olanlara veriyorsunuz