Bu haber kez okundu.

Emniyet,Parada Sahtecilik ve Resmi Belgede Sahtecilik Yapan Çeteyi Çökertti
banner229

Siirt'te çeşitli tarihlerde yapılan operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin üzerinde uzun namlulu silah, para ve kaçak sigara ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt Emniyet Müdürlüğünce “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak,Örgüt faaliyetleri kapsamında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet,6136 SKM, Parada Sahtecilik ve Resmi Belgede Sahtecilik
suçlarına yönelik yürütülmekte olan çalışmalar kapsamında; çeşitli suçlarla ilgili yapılan operasyonda 4 şüpheli yakalandı.

Şüphelilere ait 38 bin paket kaçak sigara, 5 adet AK-47 Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 4 bin 150 TL, bir adet nüfus cüzdanı ele geçirildi. 21 Kasım 2017 günü Siirt merkezli, Batman ve Şırnak illerinde 7 şahsa yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 5 şahıs yakalandı.

Ayrıca 10 Mart 2017 günü yapılan eş zamanlı operasyonda yakalanarak adli makamlara sevk edilen suç örgütü lideri olan A.Y. ile suç örgütü yöneticisi ve aynı zamanda polis memuru olan F.Ü. tutuklanarak Siirt E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.