Bu haber kez okundu.

Belediye Başkanı Taşkın, Halkın Sevgilisi Oldu
banner229

Kanun Hükmünde kararname ile yaklaşık 8 ay önce Siirt Belediye Başkanlığına atanan Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, göreve başladığı ilk günden bu yana ilimizde yapmış olduğu çalışmalarla Siirt halkının sevgilisi olmayı başardı.

Kayyum olarak atandığı belediyede ilin temel sorunları ile ilgilenen Başkan Taşkın, vatandaşlarla da bir araya gelmeyi ihmal etmemeye özen gösteriyor.

Bulduğu her fırsatta esnaf ve halkla bir araya gelen Taşkın, sorunları bir de halkın ağzından dinleyerek not almayı ihmal etmiyor.

Belediye Başkan Vekilliği'ne atandığı günden beri halkın büyük sevgi ve saygısını kazanan Belediye Başkanı Ceyhun Dilşat Taşkın yapmış olduğu çalışmalarla göz dolduruyor.

Göreve başlar başlamaz tamamlanan ve bir türlü açılmayan Otogarı faaliyete sokan Başkan Taşkın, eski sebze hali alanında seyyar satıcılara yer yaparak, bayramdan sonra seyyar satıcıları bu alana götürecek.

Ayrıca aynı alanda yaklaşık 100 araçlık otopark yapılacak ve yine şehir içinde bulunan ilçe otogarını, otogarın yanına taşıyarak şehir içi trafiğinin rahatlamasını sağlayacak.

Başkan Taşkın, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde Siirt iline kazandırdığı altı büyük otobüsten sonra, Gaziantep Şahinbey Belediyesi ile yapılan kardeş belediye işbirliğinde kızlar tepesi karşısında bulunan alanda bölgenin en büyük çocuk oyun parkını bayramda Siirt’e kazandıracak.

 İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin Kızlar Tepesini baştan sona kadar yenileme çalışmalarının yakında başlayacağı öğrenildi.

Siirtliler yıllardır özlemini beklediği belediye hizmetlerini atandığı günden beri yapmış olduğu çalışmalarla Siirt halkına hissettirmeye çalışan Belediye Başkanı Ceyhun Dilşat Taşkın'ın Ramazan ayı boyunca 15 Temmuz Demokrasi Meydanında başlatmış oldukları Ramazan etkinlikleri de vatandaşlardan tam not aldı.

Başkan Dilşat, Ramazan ayı boyunca ilimizde bulunan parkları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.

En son olarak Keçiören Parkı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ceyhun Dilşat Taşkın vatandaşların kendisine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Park çıkışında Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı açıklamada, “Görevimize başladığımızdan itibaren ilimizin geneli ile alakalı bir takım tespitlerimizi yaptıklarını. Devletimizin ilgili programlarına, yatırım programına alınması için tekliflerimizi ilettiklerini, belediyede sadece 8 saat çalışmadıklarını, 24 saat ne eksiğiniz varsa onu tespit edip buna çözüm bulma arayışı içerisinde olduklarını söyledi.

Vatandaşların talepleri görüşleri, öncelikleri, bizim için ciddi derecede önemlidir. Vatandaş varsa biz burada varız, vatandaş yoksa bizim burada işimiz yok. Siirt halkı hizmetin en iyisine layık olduğunu, yaklaşık 8 aydır görev yapıyorum, bunu bizzat gördüm. Altyapısıyla, içme suyuyla, arıtma tesisi ile mükemmel bir il planlamayı, bu uğurda mesai harcamayı hedefliyoruz. Belediyemizin ve diğer kurumlarımızın kapısı her daim açıktır. Tek başıma değil hep birlikte burayı yöneteceğiz. Hep birlikte sorunlarımıza çare olacağız, vatandaşlar sorunlarını iletecek, biz de var gücümüzle bu sorunların üstesinden gelmeye gayret edeceğiz. Maaş mevki meraklısı değiliz” dedi.

"Önceden hizmet görmedik"

İlimize kayyum olarak atanan belediye başkanından memnun olduklarını belirten bir vatandaş, “Vali bey 8 aydır belediyeyi yönettiğini yapmış olduğu çalışmalarda ona başarılar diliyorum. Geldiği ilk günden beri farkını fark ettirerek, hiçbir ayırım yapmaksızın herkese eşit mesafede hizmet yaptığı için kendisine teşekkür ediyoruz.

Bir başka Vatandaş da, “ilk defa mahallerimize çöp kutuları ve konteynırlar yerleştirildi. Bu hizmetler eskiden bize çok uzaktı. Şimdi ise verilen hizmetlerle bize değer verildiğini hissettik. Önceden biz hizmet görmedik, belediye başkanımıza teşekkür ederiz.

Bu hizmetlerde emeği geçen başta Valimiz Mustafa Tutulmaz olmak üzere herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mansur 7 yıl önce

önümüzdeki belediye seçimlerinde işnAllah aday olur..kesin kazanır..eski işe yaramaz tembel pasif başkanlar ceyhun başkandan ders alsınlar...siirtli Allah seninle olsun ın hıbbok rais...