Bu haber kez okundu.

Belediye Başkanı Berivan Helen Işık,Su Arızası İle İlgili Açıklama Yaptı
banner229

Siirt Belediye Başkanı Berivan Helen Işık, Hesko – Siirt isale hattında heyelanlardan kaynaklı meydana gelen su arızası ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Işık yapıtığı yazılı açıklamada; görevi devraldığımız günden bu yana şehrin sorunlarını çözmek için yoğun bir mesai yaptığımız bütün Siirt halkının malumudur.

Yoğun yağmur nedeniyle Hesko – Siirt isale hattında heyelanlardan kaynaklı meydana gelen su arızalarını onarmak için tüm ekiplerimizle çalışmalara devam etmekteyiz.

Bugün itibari ile arızaların giderilmesi noktasında önemli bir mesafe aldık. Bundan sonra da su hattında meydana gelebilecek arızalara anında müdahale edilecek olup Şehrin susuz kalmaması için üstün bir gayret sarf edilecektir.

İlimizin sorunlarının çözümü noktasında, başta Valilik Makamı olmak üzere tüm kurumlarımızla iletişim halinde olacağız. Bu konuda Siirt Belediyesinden kaynaklı hiçbir problemin olmayacağını Siirt Kamuoyunun bilmesini isteriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.