Bu haber kez okundu.

Belediye Başkanı Berivan Helen Işık, Gazetemizi Ziyaret Etti
banner229

Siirt Belediye Başkanı Berivan Helen Işık beraberindeki Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Medya Siirt’i ziyaret etti.

Bir program dahilinde ilimizde bulunan yerel ve ulusal basın kuruluşlarını ziyaret eden Başkan Işık, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Medya Siirt yetkilileri ile görüşen Başkan Işık ve Belediye Meclis üyeleri özellikle haşeratla mücadele konusundaki çalışmalara değindiler.

Haşeratın larva döneminin seçim çalışmalarının yürütüldüğü döneme denk geldiğini belirten Başkan Işık, bu nedenle geç kalındığını ancak aldıkları önlemlerle son 15-20 günde büyük mesafe aldıklarını belirtti.

Başkan Işık, kızlar tepesi ve kadınlar yüzme havuzu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi. Işık, Siirt’e hizmet etmeyi amaçladıklarını ve bu yönde çalışma yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Berivan Helen Işık’a ziyaretinde,HDP Belediye Meclis Üyeleri Dara Turhan, Gülçin Köneş, ve Elif Akan, Basından sorumlu Veysi Karanfil ve Eşref Taş eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.