Bu haber kez okundu.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın'dan Ramazan Ayı Mesajı
banner229

Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Taşkın, İslam alemi tarafından büyük bir özlemle beklenen Ramazan Ayı’nın, tüm bereketiyle gelmesini, yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesi temennisinde bulunarak tüm Siirt halkının ve İslam aleminin Ramazan Ayı’nı kutladı.

Belediye Başkan Vekili Taşkın, Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Ramazan ayı, nefsi terbiye etme, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır.

Af, mağfiret ve bereket ayı olan, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluştur diye müjdelenen Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayının milletimize ve ülkemize, huzur, barış getirmesini ve bu ayda kazandığımız güzel hasletlerimizin, Ramazan’dan sonra da devam etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, hemşerilerimizin mübarek Ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.