Bu haber kez okundu.

Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş’tan  Okullara Ziyaret
banner229

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, Belediye Meclis Üyesi adayı Avukat Gülsüm Sarcan ve teşkilat üyeleri ile birlikte okulları ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyaretlerde idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, fikir alışverişinde bulunarak, öğretmenlerin sorularını yanıtlayarak taleplerinin yapılması hususunda söz verdi.

Eğitimcilerle istişare etmeyi sürdürüyor Eğitim kurumlarını ziyaret kapsamında belirli aralıklarla şehir merkezindeki okullara giden İlbaş, eğitimcilerle istişare etmeyi sürdürüyor.

İdarecilerden okulun genel durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra öğretmenler odasına geçen Ali İlbaş, sık sık eğitim camiası ile görüşmeye özen gösterdiklerini kaydederek, öğretmen ve idarecilerin fikir ve önerileri kendilerine yol gösterdiğine vurgu yaptı.

Eğitime her türlü desteği eksiksiz olarak verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirten Ali İlbaş, şu ifadeleri kullandı; “Okullarımızı ziyaret edip kazanmaları halinde hayata geçirecekleri 70 proje ile ilgili bilgi vererek, projelerini tek tek hayata geçireceğini söyledi.

İlbaş, yaptığımız tüm okul gezilerinde okul müdürlerimizle ve öğretmenlerimizle istişareler yaparak, sorun ve taleplerini dinliyoruz. Eğitim bizim için her zaman her şeyin üstünde. Eğitime olan desteğimiz kazandığımız takdirde artarak devam edecek. Bu alanda AK Parti iktidarımız büyük projeler gerçekleştirdi.

Sayın Milletvekilimizin büyük desteğiyle okullarımızın fiziki yapısını daha iyi konuma getirmeyi başardık. Çocuklarımız bizlerin geleceği. Onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz ise can damarlarımız adeta.

 Bu nedenle seçim sürecinde okullarımıza ziyaretlerde bulunup öğrenci ve öğretmenlerimizin isteklerini,beklentilerini bundan sonraki süreçte de dinlemeye devam edeceğiz.. Ben tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.