Bu haber kez okundu.

Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş  İçin Karşılama Töreni Düzenlenecek
banner229

AK Parti İl Başkanlığı, Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde Siirt Belediye Başkan adayı gösterilen Ali İlbaş için yarın karşılama töreni düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali İlbaş için yarın saat 14.00’te AK Parti İl Başkanlığı yeni binasında karşılama töreni gerçekleştirilecek.

Batman Havalimanı’nda karşılanacak olan Ali İlbaş, karayoluyla konvoy halinde Siirt’e AK Parti İl binasına geçecek.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş’ın, AK Parti Siirt İl Başkanlığı yeni binasının önünde saat 14'te vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerine hitap edeceği  öğrenildi.

Belediye Başkan adayı Ali İlbaş’ın hem AK Parti hem de Siirt’e hayırlı olacağına inandığını söyleyen AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İlbaş’ın sahip olduğu birikim ve ortak akılla ortaya koyacağı hedeflerle Siirt’in değerine değer katacağına işaret etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ali İlbaş’a ulvi bir vazife verdiğini kaydeden Çalapkulu, “Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın da büyük kuruluşundan günümüze milletin partisi olan ve milletin teveccühüyle girdiği her seçimden zaferle çıkan AK Parti, 31 Mart’ta da bu zaferlerine Ali İlbaş’la ile bir yenisini daha ekleyecektir.” dedi.

Çalapkulu “adayımız Ali İlbaş, belediye başkanı olarak Siirt’i marka kent yapmak için öz veriyle çalışacaktır. AK Parti’nin gönül belediyeciliği ilkesinden hareketle İlbaş, Üç Dilli Kardeş Şehrimiz Siirt’i yeni hedeflerle ve daha büyük projelerle buluşturacaktır.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 5 yıl önce

sayın abem hayırlı olsun Allah yar ve yardımcın olsun sayın ilbaş