Bu haber kez okundu.

Belediye 3400 Sporcuya Forma Yardımında Bulundu
banner229

Siirt Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri bünyesinde açılan yaz spor okullarında eğitim gören 3400 sporcuya yardımda bulundu.

Sosyal projelerle ön plana çıkan Siirt Belediyesi yaz spor okulları ve kuran kurslarında eğitim gören öğrencileri unutmadı. Siirt Belediye Başkanlığı tarafından toplam 3400 öğrenciye forma yardımında bulunuldu. Kapalı spor salonunda düzenlenen programa Siirt Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Belediyenin en büyük projesinin sağlıklı ve eğitimli çocuklar yetiştirmek olduğunu belirtti. Başkan V. Taşkın, “Gençlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Siirt’te sporla uğraşan, yaz kurslarına giden, gerek belediyemizin kurslarına, gerekse gençlik spor bakanlığının yaz kurslarına giden 3400 genç sporcumuza, yaşları muhtelif öğrencilerimize bu gün forma takımı dağıttık. İnşallah gelecekte biz onlara her zaman elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Amatör spor kulüplerine ayni, nakdi yardımlarla ve bu kardeşlerimizin hem maddi hem manevi yardımlarla sporcu yetiştirmek adına bizde ülkemize bir nebze katkıda bulunmaya çalışıyoruz.

İnşallah onlar geleceğe en güzel şekilde hem vücut sağlıklarıyla hem zihinleriyle hem güçlü psikolojileriyle ülkemizi ileriye götürecekler. Onların gözündeki heyecanı görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Tüm gençlerimizin ailelerine bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Gençlerimiz en az bir spor dalıyla ilgilensinler. Biz de bunu istiyoruz. En son geçen hafta sporla güçlü yarınlara projemizin final organizasyonunu gerçekleştirdik. Bu projelerimiz devam edecek” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç tarafından öğrencilere hediyeleri verildi.

Program çekilen hatıra fotoğrafın ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.