Bu haber kez okundu.

Belediye, 2018 Yılında 85 Bin Ton Asfalt, 180 Bin Metrekare Kaldırım Bordür ve Kilit Parke Taşı Yapacak
banner229

Asfalt sezonuna hızlı bir giriş yaparak başlayan Siirt Belediyesi ekipleri sıcak havada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü kent genelinde bu yıl 85 bin ton asfalt kullanarak bozuk ve yeni açılacak yolları daha modern hale getirmeyi planlıyor.

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yol yapım bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Bahçelievler Mahallesi Zekeriya Çabuk caddesinde asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye genelinde çöl sıcaklarının görüldüğü şu günlerde kentte yer alan sokakları asfaltsız bırakmamak için çalışmalarına devam eden Siirt Belediyesi, daha önce söküm çalışması gerçekleştirdiği Bahçelievler mahallesi Zekeriya Çabuk caddesinde, asfalt serim çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde başlatılan ve halen devam eden asfalt çalışmalarında 2018 yılı içerisinde toplam da 85 bin ton asfaltın kullanılacağı kent genelindeki tüm yolların onarım ve bakıma alınacağı belirtildi.

Asfalt çalışmalarının yanı sıra Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince kaldırım bordür ve kilit parke çalışmaları da devam ediyor.

Bu kapsamda 2018 yılı içerisinde 180 bin metrekare kaldırım bordür ve kilit parke taşı çalışması yapılacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.