Bu haber kez okundu.

Belde Halkından, Kayyuma Teşekkür Ziyareti
banner229

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde vatandaşlar, Belde Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker’i makamında ziyaret ederek, beldeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Belde sakinleri Başkan Vekili Hakan Şekeri le görüşerek, beldede yapılan hizmetler, projeler ve yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan vekili Şeker, Beğendik beldesinin hizmetlerin en güzeline laik olduğunu belirterek, Belde yürütülen çalışmalar hakkında belde sakinlerine bilgi verdi.

Beğendik Beldesinin en büyük sorunu olan Beğendik-Pervari arası 20 km’lik yolun sıcak asfalt ile yapılarak hizmete sunulduğunu belirten Başkan Vekili Şeker, beldenin ilk defa sosyal, eğitim, spor tesisleri ile buluştuğuna dikkat çekerek, ilimizin en büyük halı saha tesislerinin belde de yapıldığını ve gençlerin hizmetine sunulduğunu ifade etti.

Başkan Vekili Şeker, belde de hizmetlerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.