Bu haber kez okundu.

Beğendik'te Bayram Coşkusu
banner229

Pervaril ilçemize bağlı Beğendik'te bayramlaşma törenine beğendik halkı büyük bir ilgi  gösterdi.

Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belediye Başkanı Hakan Şeker'in ev sahipliğinde törene Pervari Belediye Başkanı Tayar Özcan, garnizon komutanı Mustafa Akpınar yanı sıra tüm kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları ve çevre köylerden büyük bir halk kitlesi katıldı.

Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belediye Başkanı Hakan Şeker yaptığı konuşmada "Mübarek Ramazan Bayramını beğendik'te kutlamanın Sevinci içindeyiz. Bu bayramın diğer bayramlardan farkı İLK KEZ beğendik'te ikamet eden tüm kanaat önderlerinin ve ailelerinin bir arada olduğu bir bayramlaşma gerçekleşti.

Bundan sonra da Beğendik'te barış, birlik ve beraberliğin hakim olacağı günler yaşanacaktır.Tekrar tüm vatandaşlarımızın Ramazan bayramını kutluyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.