Bu haber kez okundu.

Beğendik Belediyesinden, Öğretmenlere Tam Destek
banner229

Beğendik Belde Belediye Başkanlığı ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’  dolayısıyla düzenlediği Öğretmenler arası voleybol turnuvası 19 Aralık 2017 tarihinde sona erdi.

19 Kasım’da başlayan müsabakalara 22 takım mücadele etti.

Pervari ilçe ve köylerinde görev alan öğretmenler arasındaki iletişimin dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi, sporun kitlelere yayılması, okullar arasındaki iletişimin güçlenmesi amacıyla gerçekleştirilen Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası final maçı, Palamutlu İlkokulu ile Halk Eğitim Merkezi arasında yapıldı.

Beğendik Belediyesi Spor Tesislerinde yapılan final maçına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Final maçını 3-1’lik setle kazanan Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri, Beğendik Belde Belediye Başkanlığı tarafından üç günlük Palandöken tatili ile ödüllendirildi.

Final maçı sonunda Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belde Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker yaptığı açıklamada, yoğun bir çalışma temposu içinde çalışan fedekar öğretmenlerimizin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenledikleri turnuvaya katılan tüm öğretmenlere ve ilgili kurum ve kişilere teşekkür etti.

Başkan Vekili Şeker, Pervari ilçesinde bu tür sosyal ve sportif etkinliklerin devam ederek artacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.