Bu haber kez okundu.

BEĞENDİK BELDESİ, SPOR TESİSLERİNE KAVUŞUYOR
banner229

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Belde Belediyesi tarafından Spor tesislerinin yapımına başlandı.

Belde Belediye Başkanlığına Kayyum olarak atanan Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, belde de büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığını söyledi.

Beğendik Beldesinde yaptığı eğitim, sosyal ve sportif çalışmalarla Beğendik halkının sevgisini kazanan Belde Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker, ‘Beldenin sosyal ve sportif yaşamına büyük bir katkı sunarak önemli bir farkındalık oluşturacak spor tesisimizde,  bir adet tam teşekküllü halı saha, bir adet basketbol sahası, bir adet soyunma odası, iki duşluk, sekiz adet kamelya, 400 metre yürüyüş yolu ve 4 adet wc‘nin de içinde olacağı bir spor kompleksinin Beğendik halkının hizmetine sunacaklarını’ belitti.

Şeker, 25 Eylül 2017 tarihinde işe başlandığını ve 31 Aralık 2017 tarihi itibariyle tesisin tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Tesisin teslim töreninde, belde halkının katılımı ile bir kurban kesilerek, hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.