Bu haber kez okundu.

Bayram Öncesi Kızılay’dan Yardım
banner229

Siirt Kızılay Şubesi tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi 500 aile ile 400 öğrenciye kurban bayramı öncesi giyim dağıtımı gerçekleştirildi.

Siirt Kızılay Şube Başkanlığı tarafından kurban bayramı öncesinde daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi 500 aile ile ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye giyim yardım malzemeleri,ayakkabı ve çocuk bezi dağıtımı gerçekleştirildi.

Şube Başkanı Nihat Altunç yaptığı konuşmada, ilimiz ve ilçeler dahil olmak üzere daha önceden tespiti yapılan 500 ailelere ulaşılarak kendilerine bayram öncesi giyim ,ayakkabı,ve çocukbezi yardımı yapıldığını,ayrıca 400 öğrenciye de bayramlık giyim verildiğini dile getirerek; bundan sonrada bağışçlarımız tarafından verilen yardım malzmelerine yine ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmayı ve yüzlerinin gülmesi için var gücüyle çalışacaklarını sözlerine ekledi .

Anahtar Kelimeler:
SiirtYardımKızılayBayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.