Bu haber kez okundu.

Baykan’da ‘Sıfır Atık Projesi’ Tanıtıldı
banner229

Baykan Kaymakamlığı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Sıfır Atık Projesi’ni ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında yaygınlaştırmak ve hayata geçirmek amacıyla projeyi tanıttı.

Baykan İmam Şafi Konferans Salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, eşi Nurşen Gürbüz Tunç ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Raci Bülbül ile ilçe merkezindeki tüm 4. ve 3. Sınıf öğrencileri ve öğretmenler katıldı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre Mühendisleri tarafından “Temiz Çevre Temiz Toplum” konulu sunum yapıldı. Sunumlar sürerken “Çevre ve Çocuk Ajandası” kitabı öğrencilere dağıtıldı.

İlçe Kaymakamı Tunç, projenin Kaymakamlık hizmet binası, belediye binaları ve 47 Okulumuzda yürüterek, tüm kurumlara yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Çevre bilincinin küçük yaşlardan itibaren oluşturulmasının büyük önem taşıdığını dile getiren Kaymakam Tunç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde başlatılmış olan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında okullarımızda ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda projenin tanıtımı yapılarak, ilçemizde bir çevre duyarlılığı ve çevre bilinci farkındalığını sağlamak istiyoruz.” dedi.

Daha sonra Atık Toplama Kutuları” okuldaki tüm katlara konuldu.

Toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.