Bu haber kez okundu.

Baykan’da, Kaymakam Ufuk Akıl Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
banner229
 Baykan Halk Kütüphanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Akıl’ın yanı sıra Hakim Hasan Muhsin Muslu, ilçe Jandarma Komutanı Nayil Gözütok, ilçe Emniyet Amiri Cenk Gedik, Belediye Başkanları ve siyasi parti ilçe-belde başkanları katıldı.
 Baykan’da 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasının sağlanması amacı ile seçim öncesi seçime katılan ve ilçede teşkilatları bulunan ilçe başkanları ile bir araya gelinen toplantıda, başkanların talep ve istekleri dinlenerek, seçim süresince uyulması gereken kurallar da İlçe Emniyet Amirliğince anlatılarak oy birliği ile karar altına alındı.
Vatandaşların güven ve huzur içerisinde bir seçim dönemi geçirmesi temennisinde bulunan Akıl, “Amacımız 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak seçimlerde ilçemizde vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde rahat bir şekilde oylarını kullanabilmelerini sağlamak ve seçim sürecinin ilçemizde barış, huzur ve gürültüsüz bir ortam içinde geçmesini sağlamaktır.” Dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.