Bu haber kez okundu.

Baykan’da 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
banner229

Siirt'in Baykan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, 24 Eylül 2018 günü Siirt İl jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Siirt'in Baykan ilçe kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda (3) bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi.

23 Eylül 2018 günü Baykan ilçesine bağlı 4 köy ve 4 mahallede teröristlerin etkisiz hale getirilmesi, işbirlikçilerinin yakalanması, teröristlerin kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak ve depo alanlarının tahrip edilmesi amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince başlatılan hava destekli operasyon sürüyor.

Operasyonda; İnsansız Hava Araçları (İHA) ile tespit edilen (2)'si kadın (3) terörist etkisiz hale getirildi.

Bölgede geniş kapsamlı operasyon devam etmektedir.  .

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin tesisi için bölücü terör örgütü unsurlarına yönelik operasyonlara, kararlılıkla son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİGİ

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.