Bu haber kez okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı Açıklandı
banner229

30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümü, 30 Ağustos Çarşamba günü İlimizde de törenlerle kutlanacak.

Düzenlenen programa göre; bayram kutlama programı 30 Ağustos Çarşamba günü saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanında ATATÜRK Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayacak.

Buradaki tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erecek.

Saat 09.50’de Yeni Valilik Makamında, Vali Ali Fuat ATİK’in tebrikleri kabulünden sonra, Törenin yapılacağı eski Valilik hizmet binası önüne geçilecek.

Buradaki tören 10.30’da Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının törene katılanların bayramını kutlamaları ile başlayacak ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrağın göndere çekilmesiyle devam edecek.

Kutlama mesajlarını okunması, Garnizon Komutanlığı ve Valiliği temsilen günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Ülke genelinde turnuvalarda dereceye giren başarılı sporculara protokol üyeleri tarafından ödüllerinin verilmesi ile devam edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Halk oyunları ve folklor gösterisinin ardında tören, bayrak ve ATATÜRK korteji resmigeçidi ile sona erecek.

Tüm vatandaşlarımızın katılımını diler, bayramın coşku içinde geçmesini temenni ederiz.

Tüm Siirt’li Hemşehrilerimizin ’30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ederiz.

ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu akşam saat:20:00-22:00 arası Barden Otel’de kutlanacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.