Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamlığından Spora Destek
banner229

Kaymakam Tunç: “Spor kulüplerimize destek ve gençlerimizin spora yönlendirilmesi amacıyla hep birlikte olacağız.” dedi.

Baykan Kaymakamlığı himayelerinde, ilçe ve beldelerde yürütülen spor faaliyetlerinin geliştirilmesi, gençlerin sporla buluşmaları ve spora desteklerin artması amacıyla ilçede bulunan iş adamları ve esnaflar ile toplantı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet TUNÇ,  ilçemizde gençlere yönelik “Sosyal Sorumluluk Projeleri, Kültür-Sanat Projelerinin yanı sıra “Spor Projeleri” ne büyük bir önem verdiklerini söyledi.

Spor kulüplerine destek ve gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla hep birlikte hareket edeceklerini belirten Kaymakam Tunç, “İlçemizdeki gençleri spora yönlendirerek, zararlı alışkanlıklardan, uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla sosyal, kültürel ve sportif projeleri hayata geçiriyoruz. Bu bakımdan başlatılmış projelere tüm halkımızı,  iş adamlarımızı ve esnaflarımızı da dahil etmek istiyoruz. İnanıyoruz ki gençlere yaptığımız yatırım, ülkemize çarpan etkisi ile çok büyük katkılar sağlayacaktır.” dedi.

Kaymakam Tunç,  Belediye nezdindeki amatör spor kulüplerine ve 47 okulda öğrenim gören gençlerimize ışık olabilmek amacıyla yardım ve destek beklediklerini sözlerine ekledi.

İlçedeki işadamları ve esnafların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda söz alan işadamları ve esnaflar bu tür projelere destek olacaklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.