Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç Okul Servis Şoförleri İle Toplantı Yaptı
banner229

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Baykan’daki İmam Şafi Konferans salonunda okul servis taşımacılığı yapan şirketler, kooperatifler ve servis şoförleri ile toplantı gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının okul servis taşımacılığıyla ilgili mevzuatın amir hükümleri çerçevesinde belirlenen hususlar Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç başkanlığında görüşüldü.

Kaymakam Tunç, kolluk üst amirleri, trafik kolluk görevlileri, okul servis taşımacılığı yapan şirketler, kooperatifler ve servis şoförleri istişare halinde genel bir bilgilendirme sonrasında ortak sorunlar konuşulmuş olup, servis şoförleri tarafından vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize; nezaketli davranmaları ve mevzuat çerçevesinde hareket etmeleri hususunda gerekli talimatlar verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.