Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç ,Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner229

Baykan Kaymakamı ve Baykan Belediye Başkan V. Mehmet Tunç Baykan İlçemize bağlı Veysel Karani Beldesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Veysel Karani Beldesinde esnafları tek tek ziyaret eden Kaymakam Tunç, sokakta karşılaştığı genci, yaşlısı, öğrencisi toplumun her kesimindeki vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların, esnafların talep ve şikayetlerini dinleyerek not ettiren Kaymakam Tunç “Devletimiz aracısız olarak doğrudan milletimizle iletişim halinde. Daha güzel bir Baykan için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ederek onların derdini dinleyip, istekleri olup olmadığını soruyoruz.

Vatandaşlar, kendilerini ziyaret eden, talep ve şikayetleri yerinde dinleyen bir Kaymakamın olmasından son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Kaymakam Tunç. gerçekleştirdiği ziyaretlerde en küçük sorunu bile kısa zamanda çözüme kavuşması için ilgili birimleri koordine ederek, azami iletişim içinde oluyoruz. Makam odasında oturup talimat vermek yerine bire bir ev, hane, okul, yaşlı, engelli, işadamı, esnaf ve tüccar ziyaretleri yaparak yoğun şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.”dedi.

Kaymakam Tunç, esnafa bol ve bereketli kazançlar, vatandaşlara hayırlı alışverişler diyerek ziyaretini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.