Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey’den Askerlere Moral Ziyareti
banner229
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Baykan ilçesindeki karakolları ziyaret ederek, askerlere moral vermeye devam ediyor.
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Kasımlı köyüne yaptığı gezi ve incelemeler sonrası Kahraman Mehmetçiklerimizi de karakolda ziyaret etti.
Kasımlı köyü karakolunda alınan güvenlik önlemleriyle ilgili brifing alan Kaymakam Kocabey, yanındaki heyet ile beraber önce karakolu gezdiler sonra da askerlerimizle bir araya gelerek sıcak bir sohbet ortamı oluşturuldu.
Zor şartlar altında burada görev yapan askerlerimize millet olarak çok şey borçlu olduğumuzu ve onlarla gurur duyduğunu ifade eden Baykan Kaymakamı Kocabey, karakol ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda da yardımcı olacaklarını ifade etti.
Karakol ziyaretine Kaymakam Mehmet Kocabey ile birlikte Cumhuriyet Savcısı Anıl Kobal, İlçe Jan. Kom. Binb. Hayrettin Fidan ve İlçe Emniyet Amiri Enver Kabataş eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.