Bu haber kez okundu.

BAYKAN KAYMAKAMI KOCABEY’DEN TEOG BİRİNCİLERİNE ALTIN ÖDÜLÜ
banner229
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıflar için yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.
25-26 Kasım 2015 tarihlerinde Türkiye genelinde yapılan TEOG sınavlarında Türkiye birincisi olan İlçemiz Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ferda GÜMÜŞ ile ilçemiz çeşitli okullarından doğru cevap sayıları 110 ve 110'un üstünde olan öğrenciler, Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey tarafından çeşitli hediyelerle onure edildi.
Bu bağlamda Türkiye Birincisi olan Ferda GÜMÜŞ tam altınla, Baykan ikincisi olan Şevval KURKUTÇU yarım altınla diğer öğrencilerimiz de çeyrek altınla ödüllendirildi.
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey öğrencilerle kısa bir sohbette gerçekleştirdi. Başarının sırrının çok çalışmak olduğunu ifade ettiği konuşmasında; ''Şahsım olarak, öğrencilerimizin başarısına sağlamış oldukları katkıdan dolayı okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrenci velilerini tebrik ederim. Aynı zamanda öğrencilerimizi de tekrar kutluyorum. İnşallah bu öğrencilerimiz ilçemizdeki diğer öğrencilerimize de örnek olacaktır.
Sevgili gençler, hedeflerinizi yüksek tutun. Yüksek tuttuğunuz hedeflere bugüne kadar göstermiş olduğunuz gayretli çalışmayla devam edin" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.