Bu haber kez okundu.

BAYKAN KAYMAKAMI KOCABEY'DEN ASKERLERE MORAL ZİYARETİ
banner229
Baykan İlçemizin güvenlik ve huzurunu sağlayan karakollarımıza yönelik ziyaretlerini sürüdüren Kaymakam Mehmet Kocabey, Gündoğdu, Dilektepe ve Engin köylerinin güzergahındaki karakollara gezi ve incelemelerde bulundu.
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, büyük fedakarlıklarla ülkemizin milli bütünlüğü, birlik ve beraberliği için mücadele eden Mehmetçiklere destek ve moral vermek; ihtiyaçlarını tespit etmek ve alınan güvenlik tedbirlerini incelemek üzere, Gündoğdu, Dilektepe, Dodan Tesisi, Çevrimtepe ve Engin karakollarında gezi-inceleme ve denetimlerde bulundu.
Kaymakam Kocabey askerlerle sohbet ederek kendilerinin moral motivasyonlarını yükselterek beraber öğlen yemeği yedi.
Kaymakam Mehmet Kocabey'e gezi ve incelemelerde eşlik eden İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binb. Hayrettin Fidan, karakollar ile ilgili brifing verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.