Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı  Kocabey, Müftülük Personelleriyle  Değerlendirme Toplantısı Yaptı
banner229
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, ilçe müftüsü Hamit Albayrak başkanlığında, imamlara yönelik düzenlenen yıl sonu değerlendirme toplantısına katıldı.
İmam-ı Şafii Camisi konferans salonunda; Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda kurumlar arası işbirliğinin sağlanması, ihtiyaçların tespiti ve giderilmesi, İnteraktif hizmetlerin etkili bir şekilde kullanılması ve yaz Kur’an kursları ile ilgili konular yer aldı.
Baykan İlçe müftüsü Hamit Albayrak’ın gündeme ilişkin açıklamalarından sonra Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey kısa bir konuşma yaptı. Kaymakam Kocabey, yaptığı konuşmada; kardeşlik duygusunun pekişmesi, ülkenin birlik ve bütünlüğü için din adamlarına önemli görevler düştüğünü söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.