Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Kocabey, Fiziksel Engelli Gence Bilgisayar Hediye Etti
banner229
Fiziksel engeli bulunan, eğitime ve teknolojiye meraklı Asım Gülmüş' e Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey bilgisayar hediye etti.
Bir yaşındayken geçirdiği havale sonucu fiziksel engele maruz kalan Baykanlı Asım Gülmüş, engeline rağmen hayata olan bağlılığını yitirmeden eğitimini sürdürüyor ve teknolojiyi de yakından takip ediyor.
Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören Asım, göstermiş olduğu azimle öğretmen ve öğrenci arkadaşlarının da ilgi odağı oldu. Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, 19 yaşındaki engelli genç, Asım Gülmüş'ün Eğitim ve teknolojiye olan ilgisini takdir ederek; eğitimini daha iyi şartlarda sürdürmesi ve topluma uyum sağlamasını kolaylaştırmak için kendisine bir adet diz üstü bilgisayar hediye etti.
Aldığı hediye karşısında çok duygulanan Asım, Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey’e teşekkür ederek "Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.