Bu haber kez okundu.

BAYKAN KAYMAKAMI KOCABEY, ARDIÇDALI KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
banner229
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey köy ziyaretlerine Ardıçdalı Köyü ile devam etti. İncelemelerine köy okulu ile başlayan Kaymakam Kocabey, okul hakkında bilgiler aldı. Sınıfları gezerek öğrencilerle de sohbet eden sayın Kaymakam Kocabey, okulun ihtiyaçları hakkında okul müdüründen bilgi alarak giderilmesi hususunda çalışmalar yapılmasını istedi.
Ziyarette kendisine İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, İlçe emniyet amiri Enver Kabataş ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Ulus eşlik etti. Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Okul ziyaretinin ardından köy muhtarı ve beraberindeki heyet ile köyü gezerek vatandaşlarla sohbet ettikten sonra köyden ayrıldı.
Ardıçdalı Köyündeki Taziyeye Katıldı
Kaymakam Mehmet Kocabey İlçemizde vefat eden korucumuzun taziyesine katıldı. Kaymakam Mehmet Kocabey , İlçemiz Ardıçdalı Köyünde vefat eden köy korucularından Mehmet Ali Akkurt un taziyesine katıldı.
Merhumun çocuklarına ve kardeşlerine taziye vererek başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyarete İlçe Jandarma komutanı Hayrettin Fidan ve İlçe Emniyet Amiri Enver Kabataş da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.