Bu haber kez okundu.

 Baykan İlçemizde Ortaokul Öğrencileri Arasında Münazara  Düzenlendi
banner229
Baykan İlçemizde Ortaokul öğrencileri arasında münazara etkinliği düzenlendi.
Baykan İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen sınıflar arası münazara etkinliği, Baykan İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirildi.
''Kişilik ve karakterin oluşmasında en önemli etken sosyal çevremidir yoksa ailemidir? ''konusunun ele alındığı münazarada, Baykan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri iki farklı görüşü savunmaya çalıştı.
Her iki okuldan 4'er öğrencinin katıldığı münazarada, Okul ve Kurum Müdürlerinden oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu Sosyal çevreyi savunan taraf münazaranın galibi oldu.
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey inde değerlendirme yaptığı münazara etkinliği sonunda konuşma yapan Kaymakam Kocabey, bu tarz etkinliklerin öğrencilerin gelişimi açısından çok önemli olduğunu ve bu etkinliklerin sınıflar arası yarışmalardan okullar arası yarışmalara da taşınması gerektiğini belirtti.
Münazarada galip gelen tarafa hediyelerini verdikten sonra katılımcılara ve yarışmacılara teşekkür ederek okuldan ayrıldı. Münazarayı Okul ve Kurum Müdürleri ile çok sayıda veli ve öğrenci izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.