Bu haber kez okundu.

BAYKAN İLÇEMİZDE 1.TEOG DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
banner229
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, başkanlığında 1.Teog değerlendirme toplantısı ilçe Halk Kütüphanesinde yapıldı.
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey in başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Güven , şube ve okul müdürlerinin de katıldığı toplantıda detaylı şekilde teog sonuçları değerlendirildi.
Yapılan deneme sınavları ile teogda alınan sonuçların grafiksel mukayeseleri ve analizleri yapıldı. Okul müdürlerinin tek tek söz aldığı toplantıda alınan sonuçlar hem okul hem de öğrenci bazında değerlendirildi.
Bir sonraki sınava kadar başarının artırılabilmesi için nelerin yapılması gerektiği ve öğrencilerin daha iyi motive edilebilmesi konusunda görüşler sunuldu.
1. Teog değerlendirme toplantısı Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, okul müdürlerinden öğrencilerin başarısının artırılması için ellerinden geleni yapmalarını ve bu konuda İlçe Kaymakamı olarak her zaman destekçileri olacağını vurgulaması ile sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.