Bu haber kez okundu.

Baykan İlçe Jandarma Komutanlığı Öğrencilere Askeri Okulları Tanıttı
banner229
 Baykan İlçesi ve Veysel Karani Beldesinde bulunan Lise ve Orta Öğretim okullarında, Baykan İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli personeller tarafından, Okullarda bulunan rehber öğretmenlerinde katılımı ile 2015 yılında öğrenci alımı yapacak olan Askeri Okullara giriş sınavı ile ilgili tanıtıcı bilgilendirme çalışması yapıldı.

Jandarmada görevli personel tarafından Hazırlanan Broşürler ve bilgi notları ile Ortaöğretim 8.nci sınıflar ile Lise son sınıf öğrencilerine,  Askeri Okullar hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek, konu ile ilgili sunumlar verildi.

Sunum çalışmasının ardından öğrenciler, Görevli personellere sorular ve Askerlik Mesleği hakkında merak ettikleri soruları yönelttiler.

Faaliyet sonunda özellikle öğrenciler ve öğretmenler sunumun çok faydalı olduğunu belirterek "Jandarma Genel Komutanlığı ve personeline bu faaliyetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Diğer meslekler ile ilgili olarak da o mesleklerin ilgilileri bu tür faaliyetlerle bizleri aydınlatırlarsa çok iyi olur" dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.