Bu haber kez okundu.

BAYKAN ‘DA ÖĞRENCİLERE KIŞLIK KIYAFET DAĞITIMI YAPILDI
banner229
Baykan İlçemize bağlı Veysel Karani Beldesinde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesinde okuyan öğrencilere kışlık bot ve kıyafet yardımı yapıldı.
Baykan Kaymakamı Mehmet KOCABEY , İlçe Emniyet Amiri Enver KABATAŞ , Veysel Karani Komando Bölüğü Komutanı Yzb. Cemalettin GİDEN ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun GÜVEN in Veysel Karani Çok Programlı Anadolu Lisesine yaptığı ziyaret esnasında öğrencelerin bir kısmına kıyafetleri dağıtıldı.
Kıyafet dağıtımı sırasında öğrencilerle de sohbet eden Baykan Kaymakamı Kocabey öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; '' Devletimiz sizler için her türlü imkanı sağlıyor, bunun karşılığında sizlerden tek istediği okuyup iyi yerlere gelmenizi görmektir.
Bu yüzden imkansızlık yüzünden okuyamıyorum diyen kimse olmamalı. Okul ile ilgili her türlü sıkıntı ve ihtiyaçlarınızı bizlere aktarın bizlerde sizlere bu konuda destek olalım '' şeklinde tavsiyelerde bulundu.
Daha sonra okulu ve sınıfları gezen Kaymakam Kocabey, okul personeli ile yaptığı kısa bir toplantıdan sonra okuldan ayrıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.