Bu haber kez okundu.

Baykan'da Korucular Yemin Ederek Göreve Başladı
banner229

Siirt’in Baykan ilçesinde eğitimlerini tamamlayan güvenlik korucuları yemin ederek görevlerine başladı.

Baykan İlçe Jandarma komutanlığı bahçesinde düzenlenen güvenlik korucularının yemin törenine, Baykan İlçe Kaymakamı Mehmet Kocabey, 24.Dönem Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, İlçe Jandarma komutanı Hayrettin Fidan, Baykan AK Parti İlçe Başkanı Nimetullah Gönül ve korucu aileleri katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey yaptığı konuşmada, güvenlik korucularına terörle mücadelede önemli görevlerin düştüğünü söyledi.

Kaymakam Kocabey, "Sorumlu olduğunuz sahanın güvenliğini sağlayacaksınız. Bu tabii eğitimin dışında tecrübe de isteyen bir durum. Zamanla bu tecrübeyi de edineceksiniz. Ama evvela bilimsel metodlarla sizden daha tecrübeli komutanlarınızın ve amirlerinizin talimatları doğrultusunda hareket ederek gerekeni yapmanızdır. Allah yardımcınız olsun."dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Hayrettin Fidan ise yeni güvenlik korucularına başarı dileklerinde bulunarak "Korucularımızdan bu mücadelemizde beklentimiz büyüktür.

Korucularımız görev yaptıkları bölgede bizim gözümüz kulağımız olacaklar, meydana gelmeden bir çok olayı önleyecekler, ihtiyaç halinde de bölgedeki hazır kuvvetlerimiz olacaklardır."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.