Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'nun 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
banner229

Siirt Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kuzu mesajında, insanların sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesi için en güç koşullarda dahi sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını söyledi.

Kuzu, "Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Herkesin kaliteli sağlık hizmetinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır" dedi.

Başkan Kuzu, mesajını şöyle sürdürdü: "Sağlık alanında gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, kendisini insana hizmet ilkesine adamış doktorların ve sağlık personelinin bütün çabası hastaları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmaktır.

Sağlık çalışanlarının birikimleri ve eğitimleriyle, insanları daha uzun ve daha iyi koşullarda yaşatmak, sağlık sorunlarını gidermek için gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyoruz.

Sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir Türkiye dileğiyle, doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve bütün sağlık sektörü çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.