Bu haber kez okundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Siirt Belediyesini Ziyaret Etti
banner229

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş ile beraber Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşat’a ziyarette bulundu. Belediye şeref defterini imzaladıktan sonra makam odasına geçen Ersoy, basına kısa bir açıklamada bulundu.

Şeref defterini imzalayan Bakan Ersoy daha sonra makam odasına geçerek Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son dönemde devletin çok ciddi bir şekilde hem içeride hem dışarıda teröre karşı top yekûn bir mücadele verdiğini söyleyen Bakan Yardımcısı Ersoy, “Halkımızın huzuruna, canına, malına, kast eden bizim birliğimize ve beraberliğimize, ortak vatan toprağımıza barış içinde kardeşlik içinde yaşamamıza taassup eden her türlü yapılanmaya karşı çok ciddi bir mücadele vermekteyiz. Bu mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Sürdürmeye de devam edeceğiz.

Bugün yakaladığımız huzur ve güven ortamında bir daha hiçbir şekilde bu vatan toprakları üzerinde devletin meşru güçlerinden başka hiçbir oluşum hiçbir yapılanma hiçbir örgütün, vatandaşımızın huzurunu bozmaya yeltenecek bir ortam ya da güç bulmasına izin vermeyeceğiz. Bu kararlılıkla devam edeceğiz.

Terörü besleyen, destekleyen terörle birlikte hareket eden her türlü yapılanmaya ve oluşuma karşı yine aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Kayyum belediyecilik uygulaması da bunun mücadelemizin bir parçasıdır. Kayyum belediyeleri, güvenlik güçlerimiz, silahlı kuvvetlerimiz, teröristlerle mücadele ederken, diğer taraftan milletin kendilerine emanet ettiği paraları, kaynakları yine bu milletin huzuruna kast edenleri desteklemek için kullananlara karşı bir tedbir olarak gördük.

Ve bunu engellemek istedik. Allah’a şükür olsun ki, kayyum belediye başkanları istediğimiz şekilde kaynakların kötüye kullanmasını engellediği gibi çok güzel işlerde başardılar. Güneydoğu Anadolu bölgesine 90’a yakın kayyumumuz sorumlu oldukları il, ilçe ve belde belediyeleri inanılmaz hizmetler üretti” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.