Bu haber kez okundu.

 BAYAN TUTULMAZ’DAN ANLAMLI ANNELER GÜNÜ ZİYARETLERİ
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz, Anneler günü dolayısıyla ilimizde ikamet eden şehit aileleri ile engelli aileleri konutlarında ziyaret etti.
Vali eşi Bayan Tutulmaz, beraberinde Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş’ın eşi Sibel Saltaş, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu’nun eşi Hülya Yeloğlu, Aile Sosyal Politikalar Müdürü Hifzullah Canpolat, eşi Hayriye Canpolat ile birlikte, il merkezinde ikamet eden, şehit aileleri ile engellileri evlerinde ziyaret etti.
Ziyaret ettiği ailelere, Anneler günü anısına çiçek ve karanfil sunan ve Anneler gününü kutlayan Bayan Tutulmaz, ailelerle bir süre görüşerek, dert ve sıkıntılarını dinledi. Beraberinde getirdiği çeşitli hediyeleri takdim etti. İlk olarak, Vasiye Kayğaş, Ravşa Dayan ve Susin Demirhan adlı şehit ailelerini ziyaret eden Bayan Tutulmaz, kendileri ile bir süre sohbet etti. Ailelerin dert ve sıkıntılarını dinledi. Çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Bayan Tutulmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Mayıs Siirt ziyareti sırasında yol kenarında kendilerini karşılayan engelli Hacer Yıldırımer adlı engelliyi ziyaret etti.
Hacer Yıldırımer’in sorun ve taleplerini dinleyen Bayan Tutulmaz, Sayın Cumhurbaşkanımız ile çekilen hatıra fotoğrafı kendisine takdim etti. Engelsiz Yaşam Merkezini de ziyaret ederek, burada kalan bayanlara karanfil dağıtarak, anneler gününü kutlayan Bayan Tutulmaz, Engelsiz Yaşam Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.