Bu haber kez okundu.

Batman Havalimanı Müdürü Erol Yılmaz Görevine Döndü
banner229

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Batman Müdürü Siirtli hemşerimiz Erol Yılmaz, idare mahkemesinde açtığı göreve iade davasını kazanarak, görevine döndü.

Daha önce ani bir kararla görevden alınıp Ankara Esenboğa Havalimanına uzman olarak atanan Batman Havalimanı Müdürü Erol Yılmaz idare mahkemesinde açtığı göreve iade davasını kazandı.

Dört ay önce ataması Ankara Esenboğa Havalimanına çıkarılan Yılmaz, Bölge İdare Mahkemesi’ne açtığı davayla eski görev yeri olan Batman’a dönüş yaptı.

Hukuk mücadelesi verdiğini belirten Yılmaz, tekrar görevine dönmenin sevinci içinde olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şeyhmus Acar 4 yıl önce

Değerli siirt MEDYA Gazetesi modaroturu

Avatar
Şeyhmus ACAR 4 yıl önce

Ssygıdeyer siirt medya haber moderator.ü bugünkü flaj haberinizde gerek siirte gerek batmanda görevi görevi sırada defalarca Açığa defalarca tenzii rütbe görevinden uzaklaştırılan böylesi emsali bulunmayan gün bazında 3.renge giren sabah öyleye kadar AKP.öyleden Akşama kadarMHP.Lİ Akşamdan sabaha kadar CHP Bir ve ve itham edilen suçlar mahkeme safhasında olduğunda yazamadığım neler neler böylesi bir zatı hemşehrimiz diye hitap etipin için eski bir siirtli olarak büyük bir teesürle haberinizi okudum özülefek ifade edeyimki özüntümü kelimelerle ifade edemem saygılarımla

Avatar
MEHMET BELGE 4 yıl önce

HAYIRLİ UGURLU OLSUN