Bu haber kez okundu.

Başvuru Süresi Uzatılan KOBİ Proje Destek Programı Kurtalan'da Anlatıldı
banner229
 KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Siirt Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Siirt’in Kurtalan ilçesindeki firmalara başvuru süresi uzatılan KOBİ Proje Destek Programını ve KOSGEB’in işletmelere sağladığı diğer destekler hakkında bilgilendirme yaptı.

 KOBİ Proje Destek Programı Başvuru Süresinin 10 Nisan 2015 tarihine kadar uzatıldığını belirten KOSGEB Müdürü Ömer ERKILIÇ, İşletmelerin üretim, yönetim-organizasyon, pazarlama, dış ticaret, insan kaynakları, mali işler ve finans, bilgi yönetimi ve bunlarla ilişkili alanlarda sunacakları projelere KOSGEB’in 150 bin TL’ye kadar hibe desteği vereceğini belirti.

 Ayrıca, Girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, KOBİ’lerde ve girişimcilerde Ar-Ge bilincinin yaygınlaştırılması ve Ar-Ge kapasitesinin artırılması, firmalarımızın rekabet güçlerini yükseltebilmeleri, ürünlerini ulusal ve uluslararası pazarlarda tanıtmaları için gerçekleştirecekleri faaliyetlere KOSGEB olarak destek sağlayacağını söyledi.

 Kurtalan firma yöneticileri bilgilendirmeden dolayı KOSGEB yetkililerine teşekkür ederek ilçe genelinde bulunan işletmelerin desteklerden faydalanabilmeleri için gerekli çalışmaları yapacaklarını bildirdiler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKurtalanKosgebKobi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.