Bu haber kez okundu.

Başkan Vekili Taşkın, YKS Birincisini Ödüllendirdi
banner229

Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) Türkiye 218’ si ve Siirt birincisi olan Melike DEMİR, Siirt Açı Eğitim Kurumları Müdürü Güzide SEVGİLİ ile birlikte Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamında ziyaret etti.

YKS Türkiye 218'incisi ve Siirt 1’incisi olan Melike Demir’i makamında ağırlayan Başkan V. Taşkın, "Bizler eğitim için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bunun karşılıksız kalmadığını görmek hepimizi çok memnun ediyor. Melike kızımızı tebrik ediyorum, onunla gurur duyuyoruz. Ailesine, öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Rabbim yolunu açık etsin" dedi.

Başkan V. Taşkın, Melike DEMİR’i başarısından dolayı tebrik ederek, laptop bilgisayar ile ödüllendirdi.

Okul Müdürü Güzide Duran, Sayın Başkanımıza ilgi ve alakalarından dolayı Siirt Açı Eğitim Kurumları olarak kendisine teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.