Bu haber kez okundu.

Başkan V. Taşkın'ın Okul Ziyaretleri Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın esnaf gezilerinin yanı sıra ilimizde bulunan okulları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Sık sık okulları ziyaret edip okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın'ın son durağı Osman Demir Ortaokulu, Şirinler Anaokulu ve Şehit Davut İlbaş İlkokulu oldu.

Eğitim kurumlarını ziyaret kapsamında ilk olarak Çal mahallesinde bulunan Osman Demir İlkokulunu ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın’a burada öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.

Okul Müdürü ve okul yönetimi tarafından karşılanan Başkan V. Taşkın, okulun genel durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra öğretmenler odasına geçti.

Burada öğretmenlerle selamlaşan Başkan V. Taşkın, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık eğitim camiası ile görüşmeye özen gösterdiklerini kaydederek, öğretmen ve idarecilerin fikir ve önerileri kendilerine yol gösterdiğine vurgu yaptı.

Okul ziyaretleri kapsamında Çal mahallesinde bulunan Şirinler Anaokulu ve Conkbayır mahallesinde bulunan Şehit Davut İlbaş Ortaokulunu da ziyaret eden Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın burada da okul öğretmenleri ile bir araya gelerek sohbet etti, belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Okul yönetimi ve öğretmenler Belediye Başkanı V. Taşkın’a okullarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Okul ziyaretleri çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alaattin yeşilfidan 5 yıl önce

sayın başkanım sen gülgükçe yetim gülüyor sen güldükçe dünya gülüyor Allah seni siirt tin başından ve bu halkın yanından eksik etmessin