Bu haber kez okundu.

Başkan Taşkın’dan Yeni Semt Pazarı Müjdesi
banner229

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, semt pazarını ziyaret ederek esnafla kahvaltı yaptı ve sorunlarını dinledi.

Semt pazarındaki pazarcı esnafı ile kahvaltı yapan Taşkın daha sonra esnafı tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Pazarcı önlüğünü takan Başkan Taşkın, ailesi ile birlikte pazar alış verişini yapan Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Koray Özrenk’in satın aldığı sebzeleri tarttı.

Ziyaretinin ardından basına açıklamalarda bulunan Başkan Taşkın, pazarcı esnafının köklü bir kültürü yaşattıklarını belirterek ”Pazarcı esnafımızla keyifli bir kahvaltı yaptık. Hoşça dakikalar geçirdik. Köklü bir kültürü yaşatıyorlar. Sabırlı hoşgörülü insanlar nahoş olaylara yer vermiyorlar.

Bu günde onlarla sohbet ederek sorunlarını dinledik. Bilindiği üzere daha önce semt pazarımız yoktu. Bu modern pazarı oluşturduk. Hemen yanında bir otoparkımız bulunuyor. Arabasıyla pazar alış verişine gelen vatandaşlarımız belirli bir süre bu otoparktan da ücretsiz bir şekilde yararlanarak alış verişlerini yapabiliyorlar. “ dedi.

Başkan vekili Taşkın, kentin semt pazarına uzak kesimlerinde yeni pazar yerleri oluşturmak içinde yer arayışı içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.