Bu haber kez okundu.

Başkan Taşkın, Vatandaşların Kadir Gecelerini Kutladı
banner229

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın parklarda bulunan vatandaşları ziyaret ederek Kadir gecelerini kutladı.

İlimiz Barış mahallesinde bulunan Orhan Doğan Parkını ziyaret eden Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın burada oturan aileleri ziyaret ederek Kadir gecelerini kutlayarak lokum ikram etti. Aileler ile yakından ilgilenen Başkan Vekili Taşkın gençlerle sohbet etti, çocukların yakın ilgisiyle karşılaştı.

Başkan Vekili Taşkın daha sonra çal mahallesinde bulunan parkıda ziyaret ederek vatandaşların kadir gecelerini kutladı. Parka gelen aileleri tek tek ziyaret eden Başkan Vekili Taşkın vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı, sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşlarda Başkan Vekili Taşkın’ın Kadir gecesini kutlayarak Çal mahallesine kazandırdığı park içinde teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Başkan Allah rızası için böcek, haşere ve sineklere bir çözüm bulun. Kaşınmaktan bıktık, memleket yönetiyorsunuz ama memleket insanını haşereden koruyamıyorsunuz. Sıcak yaz günlerinde birde sinek ve haşere çekilmiyor.