Bu haber kez okundu.

Başkan Taşkın, Halk İle Buluşma Toplantılarına Devam Ediyor
banner229

‘Halka Buluşma’ ve sıkıntılarını dinleme noktasında programlarını ihmal etmeyen Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Tınaztepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Halkın görüş, talep ve isteklerini yerinde incelemek, dinlemek ve kaynaşmak maksadıyla,  Siirtli vatandaşlarla sürekli bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla Siirt Belediyesince yürütülen, “Halkla buluşma ve İstişare” toplantıları programı çerçevesinde, Tınaztepe mahalle sakinleriyle 2’inci kez bir araya geldi.

İlk toplantıda alınan taleplerin tamamına yakınının yapıldığını belirten mahalle sakinleri, Başkan v. Ceyhun Dilşad Taşkın 'a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Beraberindeki bazı birim müdürleriyle birlikte Hacı Ahmet Özkılıç Taziye evinde düzenlenen toplantıda, Siirt’in en eski mahallelerinden Tınaztepe mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan’a, mahalleliler yaşadıkları sıkıntılar hakkında talepler aktarıldı.

Kentte yapılan ve yapılacak projeler hakkında mahallelilere bilgi veren Başkan Vekili Taşkın, Tınaztepe mahallesinin en büyük isteği olan park sorununu çözdüklerini ve yine mahallelilerin problemlerinden olan hayvan pazarını kaldırdıklarını belirtti.

Buradaki diğer sorunlara da değindiklerini belirten Başkan, mahallede alt yapı, kötü koku yayan ahırların kaldırılması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.