Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan,"Pervari'nin Makus Tarihi Değişiyor"
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, son 3 yıl da yürütülen ciddi yatırım ve hizmet çalışmaları ile Pervari’nin makus tarihinin değiştiğini söyledi.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, mahalli seçimlerin yapıldığı 30 Mart 2014’ten bu zamana kadar geçen süreyi değerlendirdi.

Siirt, Şırnak, Bitlis ve Van üçgeninde yer alan önemli bir jeopolitik konuma Sahip Pervari ilçemiz, 600 rakımdan başlayıp, 2000 rakımına yükselen muhteşem konyonların yer aldığı, zengin bitki florası ve meşhur Karakovan balı ve son yıllarda yapılan enerji, tarım ve ulaştırma yatırımları ile geleceğe umutla bakıyor.

Belediye Başkanı Tayyar Özcan Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Van karayolları 11. Bölge müdürü Ahmet Turan Gülhaş’ı ziyaret etti.

Pervari ilçesine yapılan ulaştırma yatırımları ile ilgili Bölge Müdürü Gülhaş’tan bilgi alan Başkan Özcan, ziyaret sonunda yaptığı açıklamada; “Pervari’nin Kör nokta olmaktan çıkıyor. Van Karayolları 11 Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında yapılan Bahçesaray-Beğendik, Beğendik-Pervari arası, yol ağı sıcak beton asfaltla bağlantılı hale geçiyor.

Ayrıca Pervari-Şırnak arası yürütülen yol çalışmalarının 70 km’si bitmiş durumda, önümüzdeki yıl yolun tamamlanması hedeflenmektedir. Bu ulaşım ağlarının tamamlanmasıyla birlikte ilçenin makus tarihi tamamen değişecektir. Van Karayolları 11. Bölge Müdürümüze bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Özcan, ‘Pervari-Siirt arası yolun 38 km’si Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından projesi tamamlanmış, 2018 yılında faaliyete gireceği tarafımıza bildirildi. İlçemizin en büyük sorunu Siirt-Pervari arası yoldur. Bu yolun biran önce ıslah edilmesi yeniden yapılması en büyük beklentimizdir.’ dedi.

Başkan Özcan ilçede yürütülen alt- üst yapı projelerinin tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu, ilçede yapılan yatırımlara ilaveten çevre düzenleme ve üstyapı hizmetlerine büyük bir önem verdiklerini ifade ederek, ‘Şirin ilçemizde işe öncelikle alt yapıdan başladık, tüm caddelerin kaldırımlarını yeniden inşa ettik, bunun yanında ilçemize son derece şık bir ışıklandırma sistemi kazandırdık. Parklar, yollar ve sosyal sorumluluk projelerini halkımızla ilk defa buluşturduk. Bu yöndeki çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” dedi.

Başkan Özcan, Pervari’nin gelecekte bölgenin parlayan yıldızı olacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.