Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan,  AK Parti İlçe binasında vatandaşlarla bir araya gelerek hem sıkıntı taleplerini dinledi hem de Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Her fırsatta vatandaş, esnaf, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Belediye tarafından yürütülen hizmetleri vatandaşlara anlattı.

Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayarak, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye hizmetlerini ilçenin her noktasına ulaştırmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Tayyar Özcan, daha yaşanabilir bir Pervari için çalıştıklarını söyledi.

 "İlçemizi nasıl güzelleştirebiliriz, geleceğe nasıl bir miras bırakabiliriz? Tek derdimiz o. Yapılan her hizmette insanı merkeze koyduklarını dile getiren Özcan, belediye çalışmalarında vatandaşların talep ve önerilerini önemsediklerini dile getirerek, ilçenin bütün sorunlarını gidereceklerini kaydetti.

Belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Başkan Özcan, Belediye olarak kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu, vatandaşların da kapılarını her zaman kendileri için açtığını belirtti.

Pervari ilçesine hizmet etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Özcan, "Pervari halkı çok kadirşinas bir halktır. Biz de memleketimiz olarak gördüğümüz bu güzel ilçemizde fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. İlçemizi en iyi hizmetlere kavuşturmak için Belediye olarak her zaman üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz." dedi.

Vatandaşlar da yapılan toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Özcan’a teşekkür etti.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’da kendisine gösterilen ilgi ve alakaya da teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.