Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, "Pervari Bir Bütündür, Bir ve Beraber Olarak Güçlüyüz"
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, gençlere bir araya gelip, istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti ilçe binasında düzenlenen toplantıda, Belediye Başkanı Özcan, yapılmakta olan ve yapılacak projeler hakkında gençleri bilgilendirerek, görüş alışverişinde bulundu. Gençlerin sıkıntılarını da dinleyen Özcan, istişare toplantılarının düzenli olarak yapılacağını söyledi.

Gençlerin yoğun katılım gösterdikleri toplantının açılış konuşmasını yapan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, “İlçemizde devam eden hizmetlere ilişkin gençlerimizi bilgilendirmek amacıyla bir araya geldik. Katılım yüksek olması bizleri sevindirmiştir. Pervari halkı her zaman omuz omuzadır, bu bizim farkımız” diye konuştu.

Toplantıya katılım gösteren Gençlere teşekkürlerini sunan Başkan Özcan, “Bizim tek gayemiz; şehit kanlarıyla sulanmış aziz vatanımıza, şehit kanlarının renk verdiği al bayrağımıza, aziz milletimize, ilçemize faydalı hizmetlerde bulunmaktır. Gece gündüz demeden halkımıza doğru, kaliteli ve verimli hizmetleri ulaştırmak adına çaba harcıyoruz.

Millete hizmet yolunda en büyük desteği halkımızdan alıyoruz. Gençlerimizin görüş ve önerilerini her zaman dikkate alıyoruz ve bu tür istişare toplantılarından ciddi şekilde faydalanıyoruz. Pervari bir bütündür, bir ve beraber olarak güçlüyüz. Her türlü programımız ve etkinliğimizle bu birlikteliğimizi ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

Pervari'ye en güzel hizmeti getirmeye çalıştıklarını, bunu da toplumun en dinamik yapısını oluşturan gençlerle birlikte yapacaklarını kaydeden Özcan, şunları söyledi:Yıllarca beklediğimiz ve özlediğimiz Pervari’ye adım adım yaklaşıyoruz.  Pervari'de değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiklerini ve bu da çok hızlı bir şekilde ilçede hissedilmeye başlandığını belirten Başkan Özcan,. ilçede vatandaşımızın ihtiyacına yönelik, başta altyapı ve içme suyu olmak üzere parklarımız, kaldırım, yol çalışmalarımız ve diğer projelerimiz birer birer hayata geçirdiklerini söyledi.

Toplantıya katılan gençler Başkan Özcan’ın her zaman yanında olduklarını belirterek, Pervari İlçemiz için yaptığı bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.